måndag 16 maj 2011

INLÄGG FRÅN TORSDAG 12 MAJ: En god lunch

TYVÄRR HAR PROGRAMMET FLYTTAT FRAM DETTA INLÄGG FRÅN 12 MAJ.
NYARE INLÄGG KOMMER LÄNGRE NED PÅ SIDAN

Idag var jag på en alldeles underbart god lunch på Fond vid Götaplatsen. Vad sägs om det här?

Förrätten var en pastej på tupplever från Trollhättan (ett bra alternativ till SAAB). Till detta vinägeräpple, sellerifärskost och rotfruktsfras. Kan ni tänka er en bättre kombination?

Huvudrätten var en kyckling stekt med soja och citron. Till detta dragonglaserade (!!) grönsaker, och ragu på små potatisar, tomat och färsk lök samt kycklingsky mixad med färskt smör. Man inser hur god kyckling kan vara, den fullständigt smälte i munnen, perfekt tillagad. Den godaste kyckling jag ätit.


Fond ligger vid Götaplatsen och har en stjärna i Guide Michelin.

Hur skall man då klä sig när man går på lyxkrog och fortfarande har kateter?


Jag valde en variant på föreläsningsklädseln från i förrgår. En annan pikétröja, men fortfarande från Hilfiger, balanserar de rymliga sportbyxorna från Craft. En poppig preppykomposition. Klockan från Armani


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar