Vi började med ångade blåmusslor på vittvin, grädde, persilja och gräslök. Det var en smakful start. |
Till detta drack vi en Pinot Gris |
Här ser vi de tomma blåmusselskalen |
Sedan blev det förstås Ceasarsallad. Som ni vet är jag på jakt efter världens godaste Ceasarsallad. |
Av någon anledning, och något överraskande, råkar Lipp ha världens godaste Ceasarsallad. Jag rekommenderar starkt att ni provar den om ni har vägarna förbi Göteborg. |
Eva tog en spagetti från Alsace med skaldjur, olivolja, citron och färska örter |
Detaljerna är alltid viktiga. Vi fick in en liten skål med hyvlad parmesanost |
Till efterrätt blev det inte Creme Brulée denna gång. På Lipp skall man prova rabarber- och hallon tartlette med vit choklad, mandel och hemmagjord vaniljglass. En garanterat delikat smakupplevelse |
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar