fredag 25 mars 2011

After work. Blått eller svart?

Skall man ha blått eller svart när man går på after work? Valet kan vara helt avgörande vilket intryck man gör på omgivningen, inte minst på det motsatta könet. Nedan visar Ingmar och Svante hur det kan se ut.


Den välkomponerade bilden är tagen av Cissi
 Ingmar har valt en klädsel som går i olika nyanser av blått. Den lediga vardagsklädseln bestående av denimskjorta och byxor från Levis matchas mot den mer formella mörkblå kavajen från Boss. Byxorna och skjortan bildar en enhet med det kraftiga men eleganta bältet från Fendi. Det svarta bältet matchar de svarta skorna som gör att de olika blå komponenterna i klädseln hålls samman på ett effektivt sätt. Det här är en perfekt klädsel för after work, ger intryck både av arbete och fest.

Svante har istället valt en klädsel som går i nyanser av svart och grått. Den tuffa kavajen från Joy framhäver på ett diskret sätt den dovt svarta skjortan från MQ och de lika ödesmättat svarta italienska jeansen från Pearson. Lägg märke till den fräcka minimala knäppningen i kragen. Också den här klädseln passar perfekt för after work, den är som en symbios av nytta och nöje.

Den svarta färgen gör ett 'farligare' intryck än den blå. Det är skillnaden mellan mysiga kvällar med räkor och öl framför TVn mot sena nätter med Amarone, gåslever och levande ljus. Det är bara att välja efter tycke och smak.

Ha en trevlig helg!!

Mer om after work finns i bloggen från 25 februari.

2 kommentarer:

  1. Som sagt: en symbios av nytta o nöje! Bättre kan det inte sägas! :)

    SvaraRadera
  2. Symbioser kan vara både av godo och av ondo. Det här är en god symbios

    SvaraRadera