fredag 1 april 2011

Klädsel för after work

Äntligen fredag! Dags för after work.  Man måste dock tänka på klädseln. Här kommer några sista-minuten-tips.



Boo har valt en klassisk kavaj, en djupblå bredrandad manchesterkavaj från SIR som elegant matchar de tuffa jeansen från Boomerang, den blå tröjan från Gant, och den blå pennan i bröstfickan. Den sista detaljen är ett läckert inslag, lika genialt som enkelt! Lägg också märke till den urtjusiga vita Dartmouthkragen och den lite nonchalant instoppade vita näsduken i kavajfickan. Så skall en slipsten dras! En perfekt och ändå diskret matchning som framhäver de blå nyanserna i klädseln i övrigt. En verkligt urtjusig outfit där man hela tiden upptäcker nya detaljer. Se hur glad han är att få finputsa de eleganta svarta skorna från Timberland.
 


Själv har jag också valt ett blått tema. En ljusblå skjorta från Lexington och blårandiga jeans från Levis. En klassisk kombination! Denna komposition har jag kryddat med en ljusgrå tröja från Hilfiger. Blått och grått är en oslagbar kombination som ger ett på samma gång sportigt som maskulint välklätt  intryck.
Håller ni inte med om att mycket tyder på att blått kommer att bli modefärgen för män över 45 år den här våren? I vilket fall som helst skulle ett tips i den vägen knappast ge särskilt mycket  pengar tillbaka på oddset just nu.
 
Mer om after work finns på inläggen från 25/3 och 25/2.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar