tisdag 26 april 2011

Att klä sig rätt när man tränar. Del 2

Våren kom plötsligt och det blev dags att byta till en träningsoverall lämpad för väderleken. Den här tjusiga träningsoverallen, en retromodell baserad på de klassiska 50-talsoverallerna, kommer från Craft och är inköpt på Löplabbet.


Lägg märke till den tajta passfomen som diskret framhäver kroppsformen utan att överdriva. De tjusigt nonchalant avklippta blå linjerna på sidorna, ett särmärke för Craft, gör att bäraren av overallen ser mer vältränad och slimmare ut än i verkligheten och ger overallen ett luftigt och fartfyllt intryck. Visst är det snyggt med den vita linjen vid dragkedjan, en skämtsam blinkning till 50-talet.

Den tuffa cut-away kragen i blått gör att man verkligen ser elegant ut i löparspåret. Jackan skulle utan problem kunna användas vid de flesta mingeltillställningar. Vid knäna har Craft lagt in små uppochnervända fickor med vita ränder. Tufft, men kanske inte det mest lämpliga stället för nyckelknippan.
De rymliga jackfickorna markeras med en djärv blå rand, en nästan alltför vågad utmaning till och med för att komma från Crafts designers 

Se hur laddad och välklädd jag ser ut innan det är dags att ge sig av! Lägg märke till löpardojjorna; NBs klassiska 1064!!

Så här ser det ut när man pustar ut efteråt. Inte en svettdroppe eller skrynkla på overallen, som behåller sin elegans även efter dryga 2 mils löpning.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar